Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]В личния си профил във фейсбук Миролюба Бенатова отправи

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgВ личния си профил във фейсбук Миролюба Бенатова отправи
Коментари Харесай

Мира Бенатова: Допуска ли се смърт или неглижиране на пациенти с различни от COVID 19 заболявания, каквито примери има в страната и София?

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

В персоналния си профил във фейсбук Миролюба Бенатова насочи няколко щекотливи въпроса към ръководещите, откакто изгледа траялата повече от час рутинна конференция.

Ето постът на Бенатова:

„ - Защо депутатите назовават популизъм концепцията да си намалят/замразят заплатите и акцентират, че ще подаряват елементи от тях, в случай, че в този момент работят по-малко, получават пари от бюджета и би трябвало да са солидарни с огромна част от българите, на които в този момент наложително се понижават заплатите, губят работата си и всичките си приходи?
(Борисов си сподели самичък, без въпрос, че заплатите ще бъдат замразени на равнища от 2019а. И чест му прави репликата " дано всички да са еднообразно ощетени ". )
- Вярно ли е, че Народно събрание се готви да гласоподава, че в интервал на изключително състояние, отпада задължението за обявление на имуществото на обществените фигури?
- Защо депутатите минават проби предпочитано, а лекарите, водачите, продавачите, обществените служащи, не? Въпросът е още по-актуален, поради изказванието на Бойко Борисов, че ресурсът е стеснен.
- Допуска ли се гибел или неглижиране на пациенти с разнообразни от Коронавирус 19 болести, каквито образци има в страната и София?
- Защо министърът на опазването на здравето подписа на мрачно за руината, наречена детска болница, без да се съобрази с публичния спор по тематиката?
Не чух тези въпроси на брифинга, който тече към този момент час и петнайсет минути. ”



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР